Різдвяний Автобусний Тур “Benelux – таємниці трьох країн”

Туристичне агентство КАЗКА TOURS радо анонсує різдвяний автобусний тур “Benelux – таємниці трьох країн”, який розпочнеться зі Львова 22 грудня та триватиме 6 днів. Ця подорож відзначиться незабутніми враженнями від відвідування мальовничих міст та культурних пам’яток Польщі, Німеччини та країн Бенілюксу.

Маршрут туру включає в себе відвідування таких місць, як Краків, Дрезден, Амстердам, Роттердам, Антверпен, Брюссель, Люксембург, Трір та Вроцлав. Усі міста, які ви відвідаєте, приховують у собі таємниці та захоплюючу історію, які ви зможете відкрити разом з нами.

Деталі Туру:

  • Маршрут: Краків – Дрезден – Амстердам – Роттердам – Антверпен – Брюссель – Люксембург – Трір – Вроцлав
  • Тривалість: 6 днів, без нічних переїздів
  • Гарантований виїзд: 22 грудня з Львова з можливістю підсісти у Кракові
  • Ціни: Базовий пакет від 349 EUR (3 екскурсії), Екскурсійний пакет від 379 EUR (6 екскурсій)
  • Додаткові послуги: Доплата за одномісне розміщення – 165 EUR, Знижка на дитину – 49 EUR
  • Передоплата: Необхідно внести передоплату у розмірі 10% для бронювання протягом 2х днів

Вартість Туру Включає:

  • Проїзд автобусом єврокласу
  • Проживання у готелях 2-3* зі сніданками
  • Медичне страхування від нещасного випадку
  • Супровід групи
  • Оглядові екскурсії у містах країн Бенілюксу: Роттердамі, Брюсселі та Люксембурзі

Не Включено:

  • Особисті витрати
  • Одномісне розміщення
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти
  • City-tax в готелях (2-3 EUR на добу)
  • Навушники (2-3 EUR на добу)

Не пропустіть цю чудову можливість зануритися в атмосферу Різдва разом з КАЗКА TOURS та відкрити для себе захоплюючі місця та традиції трьох країн. Зробіть своє Різдво незабутнім разом з нами!

Для отримання додаткової інформації та бронювання звертайтеся:
Електронна пошта: booking@kazkatours.com.ua
Телефон: +380-67-952-58-59;
Сайт: www.kazka-tours.com
Instagam: @kazka_tours

День 1

Виїзд зі Львова. Переїзд територією Польщі.

Оглядова екскурсія Краковом «Королівське місто» (15 EUR). Ми побачимо колишню столицю Польщі, насолодимося чарівністю архітектури, старовинними пам’ятками та затишною атмосферою міста! Ми побуваємо на Ринковій площі, побачимо Палац Єпископів, Королівський замок, пройдемося Королівською дорогою та Старим містом!

Ночівля у транзитному готелі.

День 2

Сніданок. Виселення з готелю. 

Запрошуємо відвідати Дрезден (20 EUR) –  місто, у якому чудово поєдналися німецька точність і чеська чарівність! Історія Дрездена починається в XIII столітті, місто було утворено на місці старого рибальського селища. У XVIII столітті Дрезден став політичним та культурним центром Європи. Внаслідок Другої Світової війни Дрезден постраждав, але досить швидко був відновлений. Під час екскурсії ви дізнаєтеся чимало цікавого про найголовніші місцеві визначні пам’ятки та про особистостей, що з ними пов’язані. Екскурсія допоможе вам відчути неповторну атмосферу Дрездена, налаштуватися на його хвилю, закохатись у нього! 

Екскурсія «Привіт, Саксонська Швейцарія» (25 EUR + вх. кв. 10 EUR). Сьогодні ми побуваємо в чудовому заповіднику східної Німеччини з неймовірно барвистою природою, де побачимо фортецю Кенігштайн та Бастай, а також Бастайський міст.

Переїзд по території Німеччини.  Ночівля у транзитному готелі. 

День 3

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Амстердама.

Оглядова екскурсія «Казковий Амстердам» (20 EUR у міні-групах до 15 ос.). Прекрасні канали, що пронизують місто наскрізь, яскраві будинки, різнокольорові велосипеди, гори квітів – це все про Амстердам! Під час оглядової екскурсії цим чудовим містом ми побачимо Королівський палац, площу Дам, найвужчий будинок в Амстердамі та інші пам’ятки!

Далі для всіх бажаючих прогулянка каналами Амстердама на кораблику (16 EUR).

Ласкаво просимо у місто майбутнього – Роттердам (у вартості туру)! Якщо ви не бачили Роттердама, то ви нічого не знаєте про Нідерланди. Дивовижна архітектура, будинки-кубики та будинки-арки; плавучі та вертикальні ферми; парки на дахах; будинки з садами, де панує вічне літо; найбільший у світі робот; шкіряні вироби з апельсинової шкірки; безпілотні автобуси, водоплавні дрони-інспектори та прибиральники, автобуси-амфібії і навіть плаваючі серед зими каналами джакузі — все це давно стало для міста звичайними речами. 

Ночівля у транзитному готелі.

День 4

Сніданок. Виселення з готелю. 

Запрошуємо на екскурсію  «Місто мистецтв Антверпен» (20 EUR). Знайомство з містом розпочнеться із фортеці Стейн на березі річки Схельди. Ви дізнаєтесь історію та значення антверпенського порту, познайомимося з будинками професійних гільдій і з головною міською легендою – фонтаном Брабо. Під час прогулянки містом ви побачите найкрасивіші церкви міста та побуваєте у старовинному кварталі, який чудово зберігся завдяки зусиллям самих городян.

Переїзд до Брюсселю. 

Під час оглядової екскурсії Брюсселем (у вартості туру) ми відвідаємо Нижнє середньовічне місто та побачимо найкрасивішу площу Європи Grand’Place з її дивовижним ансамблем будинків гільдій, Ратушею та Будинком Короля. Через знамениті галереї Губерта пройдемо до Королівського театру і до Біржі. Залишивши, Нижнє місто ми піднімемося у Верхнє — місто Королів та знаті. Тут ви побачите Королівський палац, Парламент, палаци принців та герцогів, район Саблон та найбільшу будівлю Суду в Європі.

Ночівля у транзитному готелі.

День 5

Сніданок. Виселення з готелю.

Переїзд та екскурсія у Люксембурзі (у вартості туру). Це рідкісної краси місто, його структура дуже незвичайна, вулиці потопають у зелені, архітектура будівель захоплює, а пам’ятки заслуговують на увагу будь-якого туриста. Готичний собор Сен-Мішель та розкішна торгова вулиця Гран Рю – не залишить вас байдужими. Оглядовий майданчик на краю скелі, який називають “Балкон у Європу”, відкриє вам чудові краєвиди на лісисті Арденські гори та шпилі соборів, які зберігають у собі великі святині.

А потім, оглядова екскурсія Тріром (20 EUR), який іноді називають «Другий Рим». І так кажуть не просто. У 15 році до н.е. на цих землях імператор Октавіан Август збудував місто «Августа Треверська». Під час цієї екскурсії ми насолодимося красою собору Богоматері та старої частини Тріра. Ми побачимо символ міста — Чорну браму, і оглянемо базиліку Палатина, яку поглянув імператор Костянтин.

Ночівля у транзитному готелі.

День 6

Сніданок, виселення з готелю.

Пропонуємо відвідати оглядову екскурсію Вроцлавом (15 EUR). Одне з наймиліших польських міст відчинить свої двері перед нами!

Повернення до України. Проходження кордону. Прибуття до Львова.

ГОТЕЛІ

  1. Заселення не раніше 14:00. Виселення не пізніше 12:00.
  2. Якщо ви помітили несправності у номері, скажіть про це супроводжуючій або персоналу готелю.
  3. Готелі за програмою можуть бути замінені на альтернативні.

ЕКСКУРСІЇ

  1. Факультативні екскурсії можна придбати при бронюванні туру або безпосередньо під час поїздки.
  2. Факультативні екскурсії відбуваються при наборі групи від 15 осіб.
  3. Вартість факультативних екскурсій не підлягає поверненню якщо турист на ній не з’явився.
  4. Вхідні квитки оплачуються додатково.
  5. Вартість вхідних квитків може змінюватись, це не залежить від туристичного оператора.
  6. У святкові та вихідні дні вартість може бути інша.
  7. Придбати квитки за пільговими категоріями можна лише за наявності підтверджуючих документів перекладених англійською мовою.

АВТОБУС

  1. Під час подорожі санітарні зупинки проводяться раз на 3-4 години на АЗС.
  2. В автобусі туалету немає.
  3. Час зустрічей, приїздів, виїздів за програмою орієнтовний і залежить від стану доріг, роботи прикордонних служб тощо.
  4. Спинки крісел в останньому ряду автобуса, у зв’язку з технічними особливостями транспортного засобу, не відкидаються.

ГРОШІ

  1. Оплата факультативних екскурсій в євро, доларах або гривнях за відповідним курсом. Курс зможете дізнатися у керівника групи.
  2. У поїздку рекомендуємо брати валюту EUR (євро).

ДОКУМЕНТИ

Дорослі 

— Чинний біометричний закордонний паспорт. Не перевищено ліміт перебування в країнах ЄС – 90 днів протягом півроку.

Діти до 18-ти років 

— Нотаріально завірений дозвіл на виїзд від батька, який не їде з дитиною в тур або від двох батьків та супутню документацію. Свідоцтво про народження.

ВАЖЛИВО! ТУРОПЕРАТОР НЕ НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА ДІЇ АБО БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ ПРИКОРДОННИХ ТА  МИТНИХ СЛУЖБ, А ТАКОЖ ЗА ПОГОДНІ УМОВИ, ЗАТОРИ НА ДОРОГАХ, РЕМОНТНІ РОБОТИ В КРАЇНАХ ПЕРЕБУВАННЯ, ЯКІ МОЖУТЬ ВПЛИНУТИ НА ЗМІНУ ЕКСКУРСІЙНОЇ ЧАСТИНИ ПРОГРАМИ ТУРУ. У вільний час автобусне обслуговування не передбачено. Час у програмі вказано орієнтовний. Туристи, що подорожують самостійно, можуть бути розміщені у тримісних номерах. Туроператор залишає за собою право змінювати програму та послідовність екскурсій без зміни кількості умов.

Поділіться своєю знахідкою