274728213_1313098959188544_3378741557036665508_n

Туристична Агенція “КАЗКА TOURS” Стала Офіційним Представником FlixBus в Україні

Туристична агенція “КАЗКА TOURS” має гордість оголосити своє партнерство з відомим глобальним перевізником FlixBus, яке робить нашу компанію першим офіційним партнером FlixBus у Новомосковську. Тепер ми є вашими вірними провідниками у світ автобусних подорожей, пропонуючи широкий вибір маршрутів та вигідних тарифів.

FlixBus – це можливість подорожувати з комфортом та впевненістю, адже ми пропонуємо понад 400 000 щоденних маршрутів до понад 3000 міст у 35 країнах Європи. Тепер ви можете легко дістатися до таких міст як Берлін, Франкфурт, Мюнхен, Варшава та Прага з Києва, Прага, Катовіце, Брно, Київ та Львів з Полтави, а також Прага, Катовіце, Брно, Острава та Оломоуць з Одеси.

Що робить FlixBus унікальним? Наші подорожі відзначаються:

  • Комунікабельність: Ви можете не лише придбати квиток онлайн, але і відстежити рух вашого автобусу у режимі онлайн.
  • Чіткість процесів: Ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити швидке та організоване обслуговування, включаючи навантаження-розвантаження багажу.
  • Екологічність: Наші автобуси працюють в режимі, який мінімізує вплив на навколишнє середовище.

Тож нехай ваші подорожі стануть незабутніми пригодами з FlixBus та “КАЗКА TOURS”. З нами ви можете легко, якісно та надійно придбати квитки для зустрічі з рідними, які зараз за кордоном, або для самостійних подорожей до улюблених міст та країн.

З побажанням безпечних та захоплюючих подорожей,

Ваш тревел-гід, Тетяна Бугайова

Для додаткової інформації звертайтеся:
Електронна пошта: booking@kazkatours.com.ua
Телефон: 067-952-58-59
Instagram: @kazka_tours

Поділіться своєю знахідкою